Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Klímagyász-gyász

2019.09.13. 14:23 :: Fenehorizont 667

Lassan új fogalmat kéne bevezetni arra a jelenségre, amikor az Euro-atlanti kultúrkör elkényelmesedett  idiótáinak rossz lelkiismeretét csúcsra járató hisztériakeltő marketingtevékenység olyan elhanyagolható tényezők, mint pl. a valóság miatt nem úgy sül el, ahogyan eredetileg azt a milliárdos befektetők, az értékesítéssel foglakozó reklámszakemberek és Leonardo DiCaprio képzelték. Thank you famous actors.

Hogy csak az alapokat nézzük: a brazíliai őserdők nem a Föld tüdeje, oxigéntermelés szempontjából elhanyagolhatóak satöbbi. És a tüzekig, azok okaihoz még el sem jutottunk. 

Eleve bazmeg egy tüdő levegőt szív be és szén-dioxidot fúj ki, baromállatok. Igen, azt a szén-dioxidot, ami miatt fogunk mindannyian minnyámeghalni doktor Grétatunberg klimatológus professzor és környezetmérnök szerint. 

De miről is beszélek? Lassan kezd kifingani ez az egész új keletű  ún. környezetvédelem. A valamilyen, időben és térben messze lévő dolog miatt aggódva moralizálóknak új sztárok kellenek és új témák. Esetleg egy új apokalipszis. Emlékszik még valaki a #metoo-ra? Na, ugye. Ilyen ez a popszakma.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr9315071496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása