Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Miért nyert Trump?

2016.11.12. 14:15 :: Fenehorizont 667

"Sok embert ismerek Michigan államban, akik Trumpra akarnak szavazni, de nem feltétlenül értenek vele egyet. Nem rasszisták vagy bunkók, sőt kifejezetten tisztességes emberek, és miután jónéhányukkal beszélgettem, le szerettem volna írni ezt.

Donald Trump eljött a Detroit Economic Club rendezvényére, odaállt a Ford igazgatói elé, és azt mondta: “ha bezárjátok ezeket a gyárakat, ahogy Detroitban tervezitek, hogy Mexikóban építhessétek fel őket, én 35%-os vámot fogok kivetni az autóitokra, amikor itt akarjátok eladni őket, és senkinek sem kellenek majd.”

Csodálatos dolog volt ezt látni. Nem volt még olyan politikus, sem demokrata, sem republikánus, aki valaha ilyet mondott volna ezeknek a vezetőknek, és ez zene volt a Michigan, Ohio, Pennsylvania és Wisconsin államokban élők füleinek.

Ha itt élsz Ohio-ban, akkor tudod miről beszélek. Hogy ezt komolyan gondolja-e Trump, az nem számít, mert olyan embereknek mondja, akiknek nehézségeik vannak, és ezért rajong Trumpért minden megalázott, névtelen, makacs melós, aki annak idején része volt az úgynevezett középosztálynak. Ő a kétlábon járó molotov-koktél, amire vártak, az emberi kézigránát, amit legálisan dobhatnak annak a rendszernek a fogaskerekei közé, ami elvette az életüket. Jóllehet elvesztették a munkájukat, elárverezte a házukat a bank, jött a válás és elment az asszony a gyerekkel, lefoglalták az autót és évek óta nem volt egy valódi nyaralás, olyan Obamacare biztosításuk van, amire egy kibaszott fájdalomcsillapítót nem kapnak, gyakorlatilag mindent elvesztettek, amijük valaha volt, kivéve egy dolgot. Azt a dolgot, ami egy centjükbe sem kerül és az Egyesült Államok alkotmánya garantál számukra: a választáshoz való jogukat.

Lehet, hogy pénztelenek, lehet, hogy hajléktalanok, kibasztak velük és átbaszták őket, de nem számít, mert egyenlőek azon a napon - egy milliomosnak ugyanannyi szavazata van, mint egy munkanélkülinek: egy. És többen vannak az egykori középosztály tagjai, mint amennyi milliomos van. November 8-án a kisemmizett besétál a szavazóhelyiségbe, kezébe nyomnak egy szavazócédulát, elhúzza a függönyt, és egy kibaszott nagy X-et tesz annak az embernek a neve mellé, aki azzal fenyeget, hogy felforgatja azt a rendszert, amely tönkretette az életüket: Donald J Trump.

Látják, hogy az az elit, amely tönkretette az életüket gyűlöli Trumpot. A nagyvállalati Amerika gyűlöli Trumpot. A Wall Street gyűlöli Trumpot. A karrierpolitikusok gyűlölik Trumpot. A média gyűlöli Trumpot; korábban megteremtették, kedvelték, most gyűlölik. Köszönjük média, az ellenségem ellensége, akire szavazni fogok november 8-án.
Igen, november 8-án Joe Blow, Steve Blow, Bob Blow, Billy Blow és az összes Blow elindul, hogy felrobbantsa ezt a kibaszott rendszert, mert a jogában áll. Trump megválasztása a történelem legnagyobb BASZD MEG!-je lesz.
És nagyon jól fog esni”


Ezért.



Michael Moore, demokrata filmrendező és aktivista
Öt nappal az amerikai választások előtt

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr3911952463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása