Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Így bíráld a rendszert...

2011.10.23. 19:15 :: Fenehorizont 667

...ha eleged van a dilettantizmusból, a demokrácia lábbal tiprásából!


Amellett, amit ez a kormány művel, egyszerűen nem lehet elmenni egy jóérzésű embernek sem szó nélkül! Amikor olyan időket élünk, hogy a szegényebb rétegek, a kirekesztettek mégszegényebbekké és mégjobban kirekesztettekké válnak, amikor a sajtószabadságot semmibe veszik, amikor egy volt miniszterelnököt mondvacsinált okok miatt, tisztán koncepciós perrel próbál ellehetetleníteni egy politikai érdekek mentén összeválogatott ügyészség; amikor baloldali lapokat szüntetnek meg csak azért, mert Orbánnak nem tetszik, amikor egy náci színházvezető lehet, akkor cselekedni kell! Persze a tiltakozás nem politikáról szól, de még csak nem is Gyurcsány Ferenc melletti lándzsatörés -hiszen Ferenc követett el rengeteg hibát-, hanem annak az agresszív előretörésnek a tagadása, amit tapasztalhatunk 2010 áprilisa óta a politika és a közélet majdnem minden területén. Az összes olyan haladó gondolkodású embernek, aki a mai magyar politikai életet cinikusan és kritikusan szemléli, látnia kell, hogy ennek a kormánynak a leváltása történelmileg szükségszerű.

Tudjuk, voltak csúnya foltok az előző kormány ténykedéseiben is, voltak bizonyos szempontokból indokolatlannak nevezhető rendőri túlkapások a randalírozók megfékezése közben, és volt olyan is, amikor az ország gazdaságát egy kicsit gyengébb állapotában kapta el a világválság, de ilyen mértékű demokrácia elleni támadásokat nem láthattunk 1989 óta.

Természetesen egy modern gondolkodású ember nem engedheti meg magának olyan eszközök használatát, amit az átlag, csürhementalitású paraszt pár éve alkalmazott. Gondolok itt a kuka- és autógyújtogatásra, Budapest belvárosának háborús területté alakítására, és az esztelen gyűlölködésre. Sorolhatnám még a végtelenségig. Ezek nem járható utak, hiszen mi elutasítjuk a gyűlöletet, a vandalizmust és az erőszak bármilyen formáját. Alább egy pár összevetést fogok felsorolni, hogy érzékeltessem, hogyan tiltakozik a kormány rendszer ellen egy civilizált ember a randalírozó, kirekesztő, ostoba paraszttal ellentétben.

Azzal szemben, ahogyan a beszűkült agyú csürhetag cigány- és zsidóellenes jelszavakat skandálva gyurcsánytakaroggyozott egyik kezében egy műmárvány homlokzatburkolat-darabbal, másik kezében magyar árpádsávos zászlóval, arcán a csak csordatagokra jellemző, ostoba átszellemültséggel, mi politikailag független, civil szervezésű megmozdulásokon békésen, családias hangulatban tiltakozunk olyan célok érdekében, melyekkel minden, magát európainak valló ember egyet kell értsen. A csürhe a rombolásban lelte örömét, mi az építésben, a haladásban, az egymás melletti békés együttélésben vagyunk érdekeltek.

Amíg az előítéletes paraszt valahol kiskunhereverőn fröcsögő nyállal hibáztatja az összes cigányt azért, mert a gyerekét állítólag hárman elverték a suliban, addig mi nem különböztetünk meg embereket bőrszín, politikai és vallási hovatartozás miatt. Mi toleránsak vagyunk. Nomármost, a tolerancia természetesen nem vonatkozik a Jobbik-szimpatizánsokra, mert azok nácik, és a fideszesre sem, mert azok asszisztálnak a demokrácia rombadöntéséhez és hajlandóak eltűrni, hogy egy nácit színházigazgatónak nevezzenek ki. Az ilyesmiket egyetlen civilizált ember sem állhatja 2011-ben, Európa közepén. Mondjuk a buzgó keresztényeket sem annyira szeretjük, mert a legtöbb ilyen álszent egyből elkezd zsidózni, ha valaki mást akar okolni a saját hibájából nyakába szakadó problémákért. Plusz a mi pénzünkből tartják fenn a hülye, avíttas baromságokat hirdető egyházukat. Ráadásul a papjaik úgy dumálnak erkölcsről, hogy közben az első sorban ülő kisfiúkat mustrálják kéjesen; aztán meg mennek, és elcsórják az adományokat...há mégis miből van mindnek akkora autója?

Amíg az idióta azzal kompenzálja frusztráltságát, hogy mindenféle hülye pártokhoz húz, és együttesen, mint a barom, tömörül valami ostoba rendezvényen skandálva a takaroggyot, mi individualisták, szabadok és pártfüggetlenek vagyunk. Túllépünk a szervezeti kötöttségeken. Persze, például az LMP egy szimpatikus párt, de ez a szimpátia csak valamiféle haveri-jellegű, laza kötelékben nyilvánul meg, és nem észnélküli, mindenáron való rajongásban. Meghát...tud valaki jobb pártot manapság? Szavazzunk a Jobbikra? Orbánra?

A szerencsétlen átlagember otthon, a kanapén ülve, a TV előtt szitkozódva őrjöng, ha meglát egy politikust beszélni, és képes arra, hogy a saját rokonait meggyűlölje csak azért, mert nem a neki tetsző pártra szavazott, de mi békésen, civilizáltan, egy tea vagy egy jó pohár bor mellett értünk egyet abban, hogy Orbán tönkreteszi az országot, és hogy rajtunk kívül mindenki hülye. Otthon videóklippeket linkelgetünk, és objektív nézőpontból megírt blogokat olvasunk, aminek a tetején ott van mind a négy parlamenti párt arcáról egy kép, hogy lássa a paraszt is, ezek mindegyiknek egyformán adnak. Mondjuk cikk inkább csak a Fideszről van benne, dehát jelen pillanatban éppen zsákutcába tartunk velük, úgyhogy ez érthető.

A sok ostobával ellentétben, akiknek politikai témákat érintő hegyibeszédeinek minden második szava zsidózás, kommunistázás, gyurcsányozás, mi nem uszítunk, nem gyűlölködünk. Azt viszont tudjuk nagyon jól, hogyha valaki igen fel van háborodva, és olyanokkal jön, hogy Biszku Béla a Rózsadombon lakik, és hogy az előző rendszer kiszolgálói és működtetői saját maguknak privatizálták oda a komplett szocialista ipart és a mezőgazdaság maradékát, és ezek miatt az égvilágon semmilyen felelősségre vonásban nem részesült még senki ebben az országban, akkor abból előbb-utóbb zsidózás és kommunistázó, kirekesztő fröcsögés lesz. Úgyis oda fog kilyukadni, hogy bezzegaholokauszt, bezzegaképíróper, bezzegkertészákos, így nem is érdekes, amiket mond. Inkább már előre röhögünk a szánalmas hülyén. Menjen csak, imádja a Vezénylő Tábornokát, hallgassa kéthetente a rádióban. Az ilyeneknek fogalma sincsen, mi az a tolerancia...hogyan is lenne ebből a koszfészekből egy normális, nyugati típusú demokrácia, ha ennyi hülye lakja?!

Most pedig nézzük meg együtt, hogyan tüntet kultúráltan közel százezer, jófej ember a kormány rendszer ellen!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr203324284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása