Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Balfaszok tüntetése

2018.04.10. 13:35 :: Fenehorizont 667

1. A jövőnkről nekünk kell meghozni a döntést, nem pedig egy egyenlőtlen választási rendszernek. Ilyen helyzetben a tömeg a mi válaszunk.

Április nyolcadikán ott volt a lehetőség, hogy meghozzátok a döntést. A legtöbb szavazatot azonban a Fidesz-KDNP nevű pártok kapták, ti meg veszítettetek.
Mehettek hőbörögni délután, este meg kezdődhet a buli és a pasizás-csajozás, de ott ti az égvilágon semmilyen, országra ható érdemi döntést nem fogtok meghozni, maximum annyit, hogy a party után melyik romkocsmába üljetek be tovább háborogni.
A tömeg meg újságírókkal együtt ha meglesz párezer fő, már örülhettek.


2. A gyűlöletkampány és uszítás helyett érdemi diskurzust akarunk folytatni.

Tényleg? És miről? Hogy Orbán mondjon le? Erről már folytattatok, ha nem is érdemit, de diskurzust eleget egymás között, és rajtatok kívül a lófaszt nem érdekel. Más konkrét témátok úgy sincsen, max oktatás-egészségügyezni szoktatok még, meg mészároslőrincezni. Éééés, ennyi.

3. Független országnak független sajtóra van szüksége. A digitális korban a média a legnagyobb ütőkártya a hatalom kezében, bojkottáljuk a propagandamédiát.

Mitől független egy nektek megfelelő sajtó, azt áruljátok el, légyszíves! Hát persze, hogy Orbántól. Nem sorolom fel, hány olyan tévécsatorna és internetes portál van, ami ilyen, és ti napi rendszerességgel olvassátok/nézitek is, majd uszultok rá egy buborékban létezve. Valószínűleg emiatt a nagyonfüggetlen sajtó miatt is ébredtetek arra április 9-én, hogy a bilibe, abba lóg a kezetek.
Bojkottálni meg azt bojkottáltok, amit akartok, ki nem szarja le? Nem kötelező nézni a köztévét.


4. Generációnkban két lehetőség áll a fiatalok előtt: Kivándorlás, vagy Forradalom. Mi választottunk!

Aha, szóval akkor a forradalom a választásotok. Nekem például ennél sokkal több választásom van, és hozzám hasonlóan még jópár embernek ebben az országban, de sebaj. Már előre röhögök.
Megnézem én azt a forradalmat, amit olyan emberek próbálnak kirobbantani, akiknek a legnagyobb problémájuk az, hogy honnan szerezzék be a napi avokádó-adagot, és a non-stop rinyálás közben, hogy nem kapnak a képesítésüknek megfelelően havi félmilliós kezdőfizetést, négy métert nem tudnak megtenni anélkül, hogy ne a háromszázezres telefonjukat basztatnák.


5. Ne hagyjuk, hogy a mindenkori hatalom és a jelenlegi kormány fogalma összemosódjon. A 2/3-os törvényeket el kell vetni, és amerikai mintára két ciklusnál tovább senki sem gyakorolhatja a hatalmat.

Lehet szavazni négy év múlva olyan pártra, aki majd a győzelme esetén ezeket a feltételeket teljesíti. Addig is, ezt kurvára nem ti fogjátok megmondani és eldönteni.

6. Fiatalok nélkül nincs ország, nincs jövő.

Olyan fiatalok nélkül, akik vasárnap ott lesznek, bármilyen országnak zavartalan lenne a további jövője.

7. Ez a választás nem csupán 4 évről szólt, ez a választás a keleti orientációról, az illiberális állam végső simításairól döntött.

Nyilvánvalóan egy olyan agy, amelyik csak szervilis üzemmódban képes működni, és valaminek, lehetőleg egy külső hatalomnak való korlátlan megfelelésben képes csak gondolkodni, nem tudja felfogni a hintapolitikát. Ahogy a szüleitek, nagyszüleitek sem voltak képesek a szovjetek és az állam nélküli létre, így ti, az utódaik is igénylitek az Európai Unió korlátlan hatalmát, és mindent, ami nem efelé irányul "keleti orientációnak" fogtok értelmezni a szolgalelketekkel.
Ezért is tartotok ott, ahol vagytok.
Az illiberális állam tekintetében igazatok van. Szerencsére.

Jó bulikát!

tuntistat00-768x368.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr9213823668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása