Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Patkányok Magyarországon

2019.04.28. 11:28 :: Fenehorizont 667

Eddig is teljesen nyilvánvaló volt, hogy az elnyomott, nemszabad de független haladó média szorgos kis köcsögjei igyekeztek úgy megírni az ún. budapesti patkányhelyzetről szóló propaganda-cikkeiket, hogy azokból minden kommentelő és olvasó maximum két lépcsőt megugorva tudjon asszociálni a rágcsálóról Tarlósra, a Fideszre, majd annak szavazóira.
(Fél évvel az önkormányzati választások előtt kicsit ugyan elkapkodták ezt az egészet szokás szerint, de ez a szakértő ellenzékit sosem érdekli. Majd találnak valami más témát utána vagy mittudják ők. Majd lesz valami.)



Namostakkor ebbe rongyolt bele izomból a segghülye Bangónéni a nyilatkozatával.



Gondolom csóválják is a gondterhelt, szakállas lópofájukat a szerkesztőségekben. Hogyan folytassák ezután ezt az indirekt, beszari patkányozást? Milyen képeket válogassanak a cikkekhez, milyen címet és bevezetősorokat írjanak? Oké, hogy tolerancia, meg szeressük egymást a gyűlölet helyett, meg a közbeszéd állapota a Fidesz miatt milyenmár, de ezután picit vigyázni kell majd az ilyesmikkel, azért-azért. Fuck. Ostoba emeszpé, hiába rugdossák a hulláját Ferivel karöltve lassan vagy 10 éve a jótollú függetlencivilek, csak nem akar a szavazóit ledobálva elgördülni a haladás útjából.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr2314790818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása