Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Szarjál az erkölcsre...

2011.06.28. 13:00 :: Fenehorizont 667

 ...hiszen azt, hogy az erkölcs tulajdonképpen mi is valójában, hol vannak és mik a határai, na azt még a szűzmáriával megtámogatott, szájbabaszott jézuskrisztus se tudta soha a büdös életben pontosan definiálni! 'Ez erkölcstelen!' - óbégatja a büdös paraszt, ámde az, akinek egy kicsi agya is van, látja, hogy a saját, pitiáner anyagi és szánalmas hatalmi érdekei úgy kandikálnak ki a képmutató vérnyogás mögül, mint kapa a szájából! Úgy pofázik a morálról, hogyha nem figyelnél oda, az első adandó alkalommal felmarkolná azt, aminek saját erőből történő megszerzéséhez jóformán semmi észt nem adott neki a kibaszott istene. Az az isten, akire állandóan hivatkozik, ha valami nem tetszik neki, de ha meglát egy cigányt, vagy egy embert, akiről a primitív agyával összerakja egy zsidó sztereotíp képét, egyből elkezdi fröcsögni a rasszista, antiszemita, nem európaiértelembenvett kirekesztő szöveget. Olyankor hol van az a nyamvadt erkölcs? Szemforgató, hipokrata szarháziak gyülekezete. Nézi, nyálcsorogva bambulja a Mónikasót, a ValóVilágot és az X-Faktort, de amint meglát egy meztelen segget, már emeli is a telefont, és panaszkodik a mindennapi kenyerét megadó csatornára, ami nélkül létezni sem tud. Frusztrált, dühös háziasszonyok, ostoba, házaséletben megfáradt faszok, kiknek tudatalatt minden vágyuk a tévében látott, fiatal meztelen férfi vagy női test, de sejtik, hogy ők ebből a tortából már biza soha nem kaphatnak! Szánnivaló vágyaikat leplezik csupán álszenteskedéssel.

Hiszen te tudod, pontosan tudod, hogy ki mire vágyik valójában. Minden embernek belelátsz az agyába, minden mondat mögött látod az igazi, kendőzetlen, primitív igényeket, amik hótellentétesek a szájával mondottakkal. Biztos lehetsz benne, hogy aki nem úgy viselkedik, ahogyan szerinted kéne viselkednie, az hazudik másoknak, de legfőképpen magának. Te ezt látod, apelláta pedig nincsen!

Beszél az öregasszony felháborodva, hogy mennyi meztelenkedés, pedig csak szeretné azt a vén pináját kipolíroztatni! Kéthavonta beszédül a templomba ájtatoskodni, meg hallgatni a titokban kisfiúkat kúró pap süketelését a Bibliáról, azt utána megy haza kinyalatni magát a pincsijével. Sértődötten dörmög a megkeseredett fasz, hogy offshore-cégtulajdonosok irányítják az országot...Hát viselkedett volna ügyesebben, rátermettebben! Lett volna alkalmazkodókészebb, azt akkor ő is koktélozhatna hatvanévesen egy jakuzziban valami húszéves kurvával az oldalán, és nem itt rinyálna. Mert nyilvánvaló, hogy ő is arra vágyik, nem másra. Primitív, irigy véglények.

A gyerekeik se jobbak! Ugyanolyan hülye alakult belőlük is, mint a szüleik voltak! Kevésbé rossz esetben divatból ellepik a régen még valódi underground-ba számító, mára pont ezek miatt egy közhelyes szarrá alakult drum and bass és dubstep bulikat, fasza művészkávézókat, érdekes kiállítsokat (amikből persze szart sem fognak fel). Elözönlik a 10-15 éve még igazi alternatív zenét játszó fesztiválokat, tömegeik felturbózzák a jegyárakat, és ráerőszakolják a fellépőkre fos ízlésüket. Azt a valódi kultúrember meg húzhat miattuk el onnan máshova. De ez még a jobbik eset. Rosszabb esetben mehet a lány színes, batikolt ruhákban népzenei fesztiválra, és danolhatja egyszerre valami hegedáló fasszal a dugatlansága miatt érzett bánatát, a színpad előtti poros levegőbe. Vagy mehet rokkernek, azt ülhet otthon tökegyedül nyáron, vagdoshatja a kezét feketében és harmincezer forintos, acélbetkós bakancsban. Ezek se jobbak annál, aki minden hétvégén diszkóban rázza a széjjeltárazott picsáját, hogy aztán egy hozzád hasonlóan érdekesebb, bonyolultabb személyiségű embernek idegesítő hangon cincogja, hogy ő 'nem olyan lány', de most nincsen szüksége pasira - oszt félóra múlva már kint baszik valami tetovált, pénzes köcsög alatt az Audiban. A srác mehet parasztdiszkóba tuctuccot hallgatni, vagy buta szkinhednek. De ez mindegy, mert akár fésülheti oldalra is a haját, rakathat be szájpiercinget, tetszeleghet 'művész'-ként; még akár egy valódi nőt is megdughat 18 éves kora előtt, akkor is egy ostoba kispolgár lesz huszonéves korára, akit idővel a saját gyereke is megutál. Mert az ilyeneknek gyerekük, az tutira lesz! Szüleikhez hasonlóan megházasodnak mind, legyártanak pár utódot, azt elhiszik, hogy ők boldogok. Hát a lófaszt boldogok! Te tudod, hogy soha nem lehetnek azok! Ottmaradnak negyvenéves korukra egy halom elfojtott vággyal, kiéletlen ösztönnel. Mehetnek dögunalmas összejövetelekre a hülye munkatársaikkal, és ott beszélgethetnek majd dögunalmas témákról, dögunalmas környezetben. Papolnak majd az igaz szerelemről, meg a sírig tartó házasságról, közben valójában az utcán utolsó nyálcseppjeiket is kicsorgatják 20 évvel fiatalabb ellenkező neműek láttán. Az asszony, miután a férje munkába ment, reggelenként tekebábu méretű dildót dugdos a pinájába, apu meg a tus alatt rejszol majd, ha hazaért.

Persze idővel úgyis elválnak, azt baszhatják az 'igaz szerelmet' és az addigra felépített, biztosnak hitt Nagy Büdös Semmit. Utódaikra örökítik a sikertelenségük miatt felhalmozódott összes keserűségüket, tekintélyelvvel kompenzálják a nem megfelelő nevelési technikákat, és a gyerekeik is olyan elkúrt ostobák lesznek, mint a szüleik, a nagyszüleik és ígytovább.

Persze ezek, amilyen buták, soha nem lesznek képesek felfogni azt, amit te már akkor tudtál, amikor még meg sem ismerted őket: mind el fogják baszni az életüket teljesen felesleges dolgokkal, miközben egy magasztos gondolatot sem tudtak kicsiholni abból a primitív, 'erkölcs'-től és begyepesedett normáktól elszakadni képtelen agyukból.

Úgy kell nekik!

Mikorra te már húsz éve fogod rendszeresen bámulni az üres szobád falát, mert egyszer sem találtál tartós kapcsolatra megfelelő párt a sok hülyepicsa és hülyefasz között, legalább rajtuk is beteljesedik a jóslatod...Hamár régebben nem hallgattak a figyelmeztetéseidre.

Mert te mindig, minden esetben figyelmeztetsz mindenkit.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr812987383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása