Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Puzsér vs. sixx

2013.06.06. 18:24 :: Fenehorizont 667

Nos, remek kis cikkváltásnak voltam minap tanúja. Piros sarokban adott egy sixx nevű "blogger", az Index indulója, kék sarokban a Megmondóember.

Természetesen a piros sarokban sixx is megmondóember. Éles nyelven írt, húsmaró műsorkritikáiban megmondja ő bárkinek laza, közvetlen stílusban a frankót, hiszen cégénél nincsenek tabutémák. Jó, mondjuk azon kisebbségek negatív kontextusba helyezése, akik ügyét felhasználva bármikor odamondhat az őt olyannyira frusztráló többségi társadalomnak, nem ajánlott neki. A politikai függetlenségre is ügyelnie kell, pláne akkor, ha olyan csoportosulás bírálatára mozdulna a keze, akik cégének főnökeit pénzelik mindenféle áttételes, rejtélyes vállalkozásokon keresztül, befektetői jelleggel. De szerintem már nem is mozdul ilyenre. Ehelyett viszont tömegével ontja a remekebbnél remekebb, feletteseinél megrendelt műsorpromóciókat úgy, hogy szerintem még ő is elhiszi, hogy függetlenül kritizál. Pedig csak egy médiakurva. 

A kék sarokban pedig Puzsér, akiről első élményem még évekkel ezelőtti reklámkritikái, amikben önmagát heréncsapdosva mintegy tovább reklámozta a bírált terméket, és ezt képes volt úgy eladni kultúrkampfnak, hogy nem röhögte arcon közben saját magát. Azóta a kultúrkampf kiteljesedett, országos ismertségre tett szert, ugyanezt az önellenható módszert használva az általa megreformálandó avagy megszüntetendő televíziós, írott vagy onlájn médiatermékek tovább reklámozására. Valaki hátbaverhetné már ezt a balfaszt az udvariasnál kicsit erősebben, és megkérdezhetné tőle, hogy "Te még nem hallottad, hogy a negatív reklám is reklám?".

Felfoghatná már mindkettő*, hogy bolsevik-attitűddel operálva, önmaguk által felkent forradalmárként a népet tanítva ebben a világban az ilyenek még csak pusztítást okoztak. Persze esetükben ez a pusztítás csak annyiból áll, hogy felszopófiúkként mégjobban felturbózzák az emberekre ráförmedő nagy, szőrös magyar Médiaszörny tesztoszteronszintjét.

Mondjuk Puzsér számlájára legyen írva -és ezzel azt is elárulom, kihez húz jobban a szívem-, hogy az emlékezetemben meglévő magyar történelemben olyan ember, aki mint közéleti istenfasza szerepelni tud úgy egy meghatározó és befolyásoló erejű médiumban, hogy nem lefikázandó baromnak ültetik be egy rakás felvilágosult, haladógondolkodó, közéletet tematizáló idióta közé, vagy az ugyanilyen idióták nem röhögik körbe egy onlájn megnyilvánulása után 22 publicisztikában, hogy fideszbérenc; na, ilyen ember még nem mondta ki szerintem, hogy az Index az, ami: egy megrendelésre cikkeket szállító trágyadomb. Valamint a Velvet nevű leányvállalatának is beintett nemrég egy fákjút. Ez nem elhanyagolható.
(Persze lehet, hogy csak annyiról van szó, hogy Puzsérnak őt az RTL Klub-hoz kötő szerződése kicsit lazább utóéletet enged, mint mozgásteret sixx-nek a CEMP media group menedzserei.)

Node, jöjjön a vita. Hogy is van a viccben? Én már csak egy kávét kérek.

sixx:
http://comment.blog.hu/2013/06/06/puzser_a_holokauszttal_is_ugy_viccel_mint_hajdu_peterrel?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201306

Puzsér:
http://media.mandiner.hu/cikk/20130606_puzser_robert_sixxnel_teljesen_elgurult_a_gyogyszer

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr165348477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása