Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Tanácsok ellenzéki szavazóknak a vereség elviseléséhez

2018.04.09. 13:52 :: Fenehorizont 667

Az első és a legfontosabb: még több elitista pökhendiség kell! Megszavazták a Fideszt a birkák, azok a menetelő barmok. Orbáncsicskák, fizetett bérencek, agynélküli zombik stb. Tekints magasról, még magasabbról rájuk, ez eddig is bejött, miért ne lenne hatásos továbbra is? Vonulnak szavazni a büdös falusi parasztok, a nyuggerek, a képzetlen, buta, szemellenzős, öreg vidékiek, miközben te a képzett, okos fejedből lefitymálóan nézed a soraikat.

Használj még több túlzó jelzőt, hátha a maradék értelmüket is elveszítik! Diktatúra, rezsim, önkény, Észak-Korea, elnyomás, maffiaállam, rémuralom. Ha sokáig ismételgeted, pár év múlva még annyira se fogják komolyan venni, mint eddig, de legalább megnyugszol.

Vizionálj világvégét százhuszadjára is! Most már tényleg vége, ennyi volt, viszlát. Elhagyod az országot, és nem marad itt senki, csak a fideszesek, és akkor majd rádöbbennek. Akkor majd jól meglátják. Megkapják, megérdemlik. Mi is lenne velük nélküled, az okos, képzett, nagyvárosi fiatal nélkül? Ki lesz majd itt kreatív? Ki lesz a továbbiakban innovatív? Ki ír majd ezentúl jó cikkeket? Ki lesz itt a bölcsész? Leáll a gazdaság - amit amúgy is csak az uniós pénzek tartanak a víz felett -, mert elmegy ez a sok nélkülözhetetlen ember. Akkor majd lesz bánat és szomorúság. Kiürül az ország, ami persze már eddig is üres volt, hiszen elhagyta mindenki, de akkor ezután még jobban el fogják hagyni. Majd meglátják.

Gyűlöld jobban a fideszest, mint eddig tetted! Fontos! Kívánd akár a halálát is, az olyan demokratikus. Legyél rosszindulatú továbbra is, mert megérdemlik! Mind megérdemli, hogy rohadnának el élve.

Vitorlázz körbe-körbe ezután is az oktatás-egészségügy-korrupció Bermuda-háromszögében. Még több mészároslőrinc, még több helikopter, még több százezermilliárdos korrupciós pénz, amit valami fideszes ellopott. Azt ugyan senki sem látta, hogy kicsoda és hol, de valaki valahol biztosan. Mondjuk az Orbán veje, mert ezek ilyenek, ezek lopnak.

Szeresd az iszlámot! Simizd még nagyobb kedvvel az arabnéger migránst, legalább ezzel is felbosszantod a fideszbirkát, és ennél fontosabb úgysincs egy ellenzéki szavazó számára. Ugyanakkor gyűlöld a határon túli magyarokat, mert nem arra szavaznak, akire szerinted kellene. Rohadjon meg az összes büdös román! Üveggyönggyel megvehetőek mind. Tökéletesen célravezető ez a hozzáállás.

Hibáztass mást a vereségért! Már nem is olyan jópofa és humoros a Kétfarkú Kutyapárt, igaz? Az LMP nem lépett vissza, miattuk van kétharmad. Médiatúlsúly! Az RTL Klub, az Index, a HVG, a 444, a 24.hu, a Magyar Narancs, a Hír tv, az ATV, a Mérce, a Magyar Nemzet, az Alfahír, a Nyugati Fény meg a százszámra tobzódó blogok vajon micsoda? Hát elnyomott média! A százezres nézettségű köztévés Híradó? Az az oka mindennek! Bezzeg a régi szép, demokratikus időkben, amikor még az Origo is Index volt, és reggelente csak a haladó hírportálokat lehetett görgetni, miközben a Napkelte duruzsolt a háttérben Gyurcsány reformjainak a szükségességéről. Akkor még volt lehetőség objektíven tájékozódni.

Sőt, tulajdonképpen nem is veszítettetek, hiszen Orbán ellen többen szavaztak, mint mellette, szóval ez valójában győzelem, ezért a kormány illegitim. Egyébként is kormányváltó hangulat van már nyolc éve, hiszen az összes barátod plusz apuci-anyuci is mindig a Fideszt szidja. Higgy nekik továbbra is, mert oktatásegészségügy, korrupció és mészároslőrinc.

És ne feledd: ahogy eddig is, ezután is csak neked lehet igazad, mert te olyan okos vagy, a fideszesek meg mind buták.

Szólj hozzá!

Címkék: választás orbán fidesz ellenzék

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr4813820268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása