Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Egy másik jövőképről

2018.03.29. 12:23 :: Fenehorizont 667

Érdekes, minden sci-fiben, utópista elmélkedésnek szánt társadalomkritikus hülyeségben gonoszan néző és mogorva arccal parancsoló diktátorok, lelketlen vezetők által irányított nagyvállalatok és általuk kimosott agyú zombikból álló hadseregek nyomják el a szegény, szerencsétlen, jóravaló népet, akik maguk a megtestesült ártatlanság.

Soha, sehol nem láttam, nem olvastam még ismert és elismert, köztiszteletben álló ún. zseniális írótól, gondolkodótól, sorozatkészítőtől vagy rendezőtől olyan jövőképet, amiben az elnyomók állandóan a szegények, a kirekesztettek, a nélkülözők pártján állnak és hűde tudnak a retorika szintjén szolidaritást vállalni.
Szeretetről, békéről, befogadásról, toleranciáról meg a többi ilyen, tartalom nélkülivé mutálódott, eszement faszságról ugatnak a pulpitus mögül vagy szépruhában, rivaldafényben valami random díjátadón, ahol bután vigyorgó idióták mikrofonnal, kamerákkal és fényképezőgépekkel a kezükben isszák szavaikat. Azokat a szavakat, amiket aztán a kényelmes irodákban az újságírók és a szerkesztők, két gasztrotúra meg vegánjóga között a belvárosi, modern, ingergazdag életet élő polgárok a bociszemű, fizetett aktivistákkal összhangban, belső moralizálási kényszertől vezérelve önként és dalolva osztanak tovább a létező összes kommunikációs csatornán a Nyugat Birodalmának tartományaiba és azok minden szegletébe.

Miközben odakinn, a valóságban az általuk hangoztatott elvek következményeként a sajnált és támogatott kultúrák és különböző csoportosulások egyedei hétköznapi embereket gyilkolnak meg, és egyszerű, de kevésbé szerencsés körülmények között élő lakosokat késelnek vagy erőszakolnak véresre, fosztanak ki, aláznak porig.
A neomoralista szeretet-dogmák nevében az arra jogosultak másként gondolkodókat hallgattatnak el, dugnak börtönbe vagy löknek a karriernélküliség nihiljébe.

Pedig ez az egész itt táncol a kibaszott orrunk előtt.

 

f8210b786bcc3ba801805e21870e0be0653d8a94.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr213788078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása