Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

via Céline

2013.08.07. 20:17 :: Fenehorizont 667

   "Még húsz kilométer távolságból is jól megfigyelhető, hogyan ég egy falu. Vidám látvány volt. Egy-egy olyan kis eldugott fészek például, amelyet nappal észre sem vesz az ember a ronda lapályon, éjjel, ha kigyullad, szinte hihetetlen, hogy milyen hatást kelt! Azt hinnéd, a kivilágított Notre-Dame. És egy ilyen falu, még a kisebbfajta is, képes egy egész éjszakán át lángolni, míg végtére olyan nem lesz, mint valami óriásira nőtt virág, azután mint egy bimbó, aztán semmi.
   Már csak füstölög, és akkor reggel van.
Lovaink fölnyergelve, mozdulatlanul vártak ránk a közeli mezőn. Mi pedig a fűben végignyúlva durmoltunk, ilyenkor csak egy maradt ébren közülünk, valakinek őrködnie kellett. De amikor tüzet lát az ember, jobban telik az éjszaka, könnyebb elviselni, ilyenkor nincs az a magány.
   Sajnos a faluk nem tartottak örökké... Egy hónap múlva már egyetlenegy sem maradt a járásban. Akkor az erdőket kezdték lőni a folyóvölgyben. De az erdők egy hétre sem voltak elegendők. Az erdő, az ég csak szépen, de nem tart semeddig.
   A következő időkben az országutakat egyik irányban ellepték a tüzéralakulatok, a másik irányban pedig a menekülő civilek."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr535450316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása