Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Az Ember Aki

2012.08.02. 19:54 :: Fenehorizont 667

Az Ember Aki Egyedül Alkalmas Egy Jövőbeni Demokratikus Kormány Vezetésére eddig szunnyadt. Hezitált. Nem tudta, vajon visszatérjen-e a politika csúnya világába, avagy ne. Nem passzol ez az egész az ő jámbor jelleméhez, nem neki való a harc, a csatározás; a korrupció világában nem érzi jól magát. Az Ember Aki Egyedül Összefoghatja A Demokratikus Ellenzéket várakozik. Latolgat. Vajon feláldozza-e személyét és jellemét a diktatúra elleni harc oltárán, avagy ne? Egyszer már visszavonult a politikától, miután megmentette az országot, és nem gondolta, még szükség lehet rá. Az Ember Aki Az Egyetlen Lehetséges Alternatíva A Baloldal Élén egyre aktívabb. Mozgolódik. Nem akarta ezt az egészet, a körülmények kényszerítő ereje sodorja. Becsületes és okos ember lévén nem alkalmas politikai vezetőnek, de a haza, a haladás és a demokrácia védelme mindennél fontosabb. Az Ember Akiben Minden Demokrata Egyedüliként Bízhat annak idején elkezdett valamit. Valami szebbet, valami előremutatót ...de jöttek. Jöttek oligarchástul, és mindent leromboltak. Még azt is, ami jó volt. Lábbal tiporják a sajtószabadságot, az emberi jogokat, diktatúrát építenek, és progresszió helyett inkább visszafelé haladnak. Ez nem állapot.

Természetesen mi, politikailag független, objektív, szuverén, haladógondolkodó, modern emberek nem azért fogunk rájuk szavazni, mert húznánk akármelyik oldalhoz is. Dehogyis. Mi? Politikai oldalhoz? Ugyanmár. Mi azért fogunk rájuk szavazni, mert ez az egyetlen lehetséges mód a jelenlegi ámokfutás véget vetésének! Nem mintha pártkatonák lennénk, de a demokrácia megér ennyit. Nem? De. Ilyen rossz úgysem lehet. Ennél csak és kizárólag jobb jöhet.

Demokrácia.

Egy új köztársaság.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr224692892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása