Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Az Oldalfüggetlen

2012.03.29. 19:05 :: Fenehorizont 667

 

 Kérdező:
-Szervusztok, ideülhetek egy pillanatra? Egy gyors interjúról lenne szó. Pár perc. Jól van, köszi. Politikai jellegű. Bezony. Nem, nem küldött semmilyen párt, egy civil szervezet megbízásából készítek felmérést. Tudom-tudom, úgyhogy nem kell megijedni, csak egy pár könnyed kérdést teszek fel, ha megengeditek. Köszi. Látom, jól érzitek magatokat. Nem kérek, kösz, ezt még be kell fejeznem. Nos, egy-két kérdést teszek csak fel. Veled készíthetem? Rendben. Ha nem akarsz, nem muszáj válaszolni, vagy ha válaszolsz, válaszolhatsz bármit. Persze, gondoltam. Jaja. Igen, én is úgy vettem észre, hogy ide elsősorban olyan fiatalok járnak, akik nem húznak egyik politikai oldalhoz sem. Aha, értem. Hát, ezzel a kis interjúval csak azt szeretnénk kideríteni, hogy egy átlagos budapesti fiatalnak mi a véleménye a mai Magyarországon egymással szemben álló két politikai irányzatról. Igen, ezt megértem. Node felteszem az első kérdést, rendben?
Nos, először is, milyen véleménnyel vagy a Fidesz-kormányról? Mit szólsz ahhoz, hogy a demokráciát lábbal tiporják, a sajtószabadságot megszüntették, és az általuk kinevezett köztársasági elnök csalt a kisdoktori címének megszerzésekor? Mit gondolsz a megrekedt IMF-tárgyalásokról? Mi a véleményed arról, hogy Dörner György színházigazgató lehet?

Oldalfüggetlen Ember:
-Ezek a tények szomorúak. Sajnos, valóban azt kell mondjam, Magyarországon megszűnőben a demokrácia, az intézményeit szétrombolják, és az egész kormányzás egy önkényuralmi rendszer tüneteit kezdi mutatni. A sajtószabadság megszűnőben, a Smittpál doktorija, hátaz...a demokrácia, a szabadság, az...az alapvető emberi jogok! A Smittpál plagizált a doktorijánál, miközben megszűnik a sajtószabadság és a demokrácia és ez felháborító! Sosem fogunk kimozdulni a Kádár-rendszerből, egy mucsai ország vagyunk, ha lehet ilyet mondani. Oké, ez durván hangzik, de nézz körül! Jó, ne pont itt nézz körül, hanem izé...Smittpál palgizált a doktorijánál, azt olvasom indexen, hogyha lemond, úgyis élete végéig közpénzt fog kapni, meg kocsit! Dörner náci! A szőlőbánya...Kövér köteles-beszéde...a fideszesek lopnak...megaztán az IMF-tárgyalások kudarca...az...az súlyos gond, mert ugye, a nemzetközi megítélésünk, igen, az...

Kérdező:
Köszönöm, rendben, ennyi elég is lesz. A követező kérdésem: milyen véleménnyel vagy az előző kormányról? Mit szólsz ahhoz, hogy pártközeli emberek és érdekcsoportok jóformán az egész volt szocialista ipart és mezőgazdaságot vagy jócskán áron alul privatizálták saját maguknak, vagy külföldieknek adták el, pillanatnyi haszon érdekében? Mit szólsz ahhoz, hogy eladósították az országot legalább 50 évre?

Oldalfüggetlen Ember:
Áh, mindkét oldal egyforma! Mindegy, hogy kire szavazol, aki politikus, az egy szemétláda!

Kérdező:
Köszönöm. Igen, ennyi volt csak. További jó mulatást. Kösziköszi. Á, nem, baromira drága itt a sör, és ezt amúgyis be kell fejeznem még ma, utána talán. Sziasztok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr634348554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása