Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Ne viccelődj senki másságával...

2011.12.04. 13:44 :: Fenehorizont 667

 ...mert az izléstelen és kirekesztő!

Volt itt ugye a showder klubos Aranyosi Péter esete Oláh Ibolya énekesnővel. Ez a humorista úgy poénkodott, hogy őt érdekelné, ki szagolja alulról az Ibolyát.

 

Rendben van, hogy az igénytelen, tucat-sztendáposok már tényleg csak úgy tudnak egymásra licitálni "humor" terén, hogy másokat bántanak meg olyan tulajdonságaik miatt, amikről azok nem tehetnek, de azért van egy határ!

Oláh Ibolya bevallottan leszbikus kapcsolatban él. Ezt a mai Magyarországon, a 2010 áprilisa óta különösképpen kirekesztő hangulatban felvállalni kivételes emberi nagyságra és bátorságra vall. Ebben a mucsaiparaszt-szagú, intoleráns légkörben Aranyosi -kicsit sem törődve leszbikus embertársaink érzékenységével- még rá is tesz egy nagy lapáttal a gyűlölettel teli közhangulatra, gondoskodva róla, hogy a másság még egy jódarabig tuti ne legyen társadalmilag elfogadott hazánkban. Lehet, hogy a tv előtt ülő, söröző és röfögő, vagy a műsort üveges tekintetű pofával bámuló magyar parasztnak ez bejön, de egy normális, európai társadalomban, a legnagyobb kereskedelmi csatornánál ilyen biztosan nem történhetne meg. 

Természetesen nem azt akarom sugallni, hogy egy leszbikussal nem lehet viccelődni...dehogyis. Inkább csak azt szeretném megérttetni, amit a homofóbok képtelenek elfogadni: egy egészséges, haladó és modern társadalomnak a leszbikusok és a homoszexuálisok is ugyanolyan jogokkal bíró tagjai, mint a többség. A hangsúly tehát az egyenlőségen van!

Ebből logikusan következik, hogy Oláh Ibolya szexuális életével viccelődni izléstelen, és nem etikus elfogadható. Kirekesztő, homofób, és mássága elleni nyílt támadásként értelmezhető!

Vicceljen mondjuk a hülye frufrujával! Hülye frufruja biztosan van egy csomó nem leszbikusnak is. Mondjuk szexuális élete is elég sok embernek van, de a fentiek tükrében azt hiszem érthető, hogy egy leszbikus esetében miért nem helyénvaló ezzel élcelődni.

Bár, magunk közt szólva, sose lehet tudni, hogy a leszbikus nő külsejének gyalázása valójában nem-e burkolt, leplezett homofóbia...Mindegy, a frufrut is hagyjuk.

Ha már mindenáron szexuális tartalmú poént akar megereszteni csak azért, hogy foglalkozzanak a béna produkciójával, akkor viccelődjön például Selmeczi Gabriella nemi életével! Annak úgysincsen olyan. Maximum kiflicsücsköket dugdoshat a pinájába esténként. Hahaha.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr323436268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása