Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Ezt akkor most hallgassuk meg...

2011.11.01. 23:38 :: Fenehorizont 667

 ...mert én úgy akarom, hogy más is tudja, milyen zenét szeretek!

 

 

 

Remélem, a finoman elhelyezett, rejtett, mélyebb rétegekben húzódó üzenetek cizellált, változatos sokasága mindenkinek átjön eme muzsikát hallgatva!

 

Ha nem így lenne, akkor ezzel a belinkelt videóval is jelzem, hogy hozzám képest egy büdösnagy senki vagy. Egy nulla. Másképpen szólva zérus. Persze ezt így, direktbe leírni elég hülyén jön ki, tudom, de ha nem teszem, akkor egyszerűen szétfeszít az érzés, hogy én minden téren -így természetesen zenei téren is- annyira, de annyira sokkal előrébb járok nálad, és hogy ezt az előnyt képtelenség a maga komplexitásában bármilyen úton-módon megfelelően érzékeltetni. Így legalább egy Youtube-videó erejéig beletörölhetem a hosszú évtizedek alatt kemény és egyáltalán nem megbecsült munkával kiküzdött, senki által el nem ismert, láthatatlan dicsőségem abba a hülye, oktondi, flegmán álló szájjal monitort bámuló pofádba.

Azt röhöghetek, hogy nem látsz mást, csak egy lakókocsiban éneklő embert, akinek fel van húzva a hasáról a pólója.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr923346411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása