Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Ha nincsen mondanivalód, törekedj...

2011.07.21. 18:02 :: Fenehorizont 667

 ...a hatásra! 

„Örömmel fogadtuk a hírt, hogy a kínai kormány éles hangú bírálatára fittyet hányva július 16-án a Fehér Házban fogadta Tibet vallási vezetőjét. A magyar ökopárt, a Lehet Más a Politika (LMP) osztja az Ön meggyőződését, mely szerint erőteljesen ki kell állni Tibet és a tibeti nép vallási, kulturális és nyelvi hagyományainak megőrzéséért..."

Részlet az LMP, a magyar ökopárt Barack Obama amerikai elnöknek címzett nyílt leveléből.

 

Az nem érdekes, hogy a leghalványabb, lila fingod nincsen sem a tibetinép vallási, kulturális és nyelvi hagyományairól, sem ennek a népnek más, távol-keleti kultúrákhoz (pl. a kínaihoz) való affinitásáról. Lényeg a hatás! 

Látod, ahogy eszi a paraszt a nagyhalom kolbászos lecsót? Csapjál bele a közepibe gyorsan! Hogy kikre fröccsen még rá, mellékes. Lényeg: a nagyja olyanképpen landoljon a megfelelő embereken, hogy kellő fondorlattal -ha csak rövidtávon is, de- hasznot tudj még ilyen geciségből is húzni te hülye ökobalfasz, te!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr483086962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása