Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Vegyél fixit...

2011.07.04. 21:37 :: Fenehorizont 667

...mert a fixi menő és jópofa!

Egy napja -bevallom- még nem tudtam, mi az a fixi, de ez a helyzet megváltozott, úgyhogy elmagyarázom röviden annak, aki balszerencséjére olyan tájékozatlan lenne, mint én voltam. (Mivel nem értek a bringákhoz, ezért lehet, nem lesz teljesen szakszerű a magyarázatom - a bringás srácoktól így előre is elnézést kérek, és a továbbiakban igyekszem művelődni.)

A fixi egy olyan bringa, amin nincsen sebességváltó, csak egy lánc, meg egy fogaskerék. Ha tekered a pedált hajtókart hátrafelé, akkor a bringa is hátrafelé megy. Természetesen előrefelé minden további nélkül lehet vele haladni, ha arra hajtja az ember. Hasonlóan nagymamám huszonnyolcasához régen, csak az lefékezett, ha hátrafelé tekertem.

Igaz, első blikkre nem egy olcsó mulatság, de New York-ban és Nyugaton már évek óta nagyon menő. Az urbánus szubkultúrák igazán szemfüles, divatirányzatokra érzékenyen reagáló tagjainak már a magyar ugar fővárosában és más, nagyobb városokban is biztosan ismerős látvány a fixiken guruló, vidám fiatalok sokasága. Lassan ide is begyűrűzik ez az új, nagyszerű trend, és vele együtt a mentális kerékpározás élménye. Hogy mit jelenthet a mentális kerékpározás, azt nem tudom, mindenesetre remekül hangzik!

Van egy 150 ezer forintos, tárcsafékes, összteleszkópos bringád, NASA által kifejlesztett anyagból készült, 245 grammos vázzal, de eleged van abból, hogy a Critical Mass-eken már mindenki hasonlót lóbál diadalittasan a feje fölött? Vagy csak egyszerűen rájöttél, mennyivel felemelőbb mégis a saját izmaid erejével győzedelmeskedni ahelyett, hogy elkényelmesednél? Tartozni szeretnél egy ellenkultúrális, underground körhöz, mert nincsen megfelelő társad, aki érdemben fényezze az egódat, ezért így akarod kicsikarni jobb híján a közvetett környezetedtől a törődést aminek tagjai csupa modern, haladógondolkodó fiatalokból állnak? Mindezért cserébe hajlandó vagy akár soktízezer forintot is kifizetni?

Vegyél fixit, és villants vele!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr73039621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása