Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Csiki-csuki autoriter köcsögöknek, avagy...

2011.05.08. 00:45 :: Fenehorizont 667

 

 ...a Náci Ember esete az Igaz Baloldalival.

 

Axióma 1: minden ember eredendően jó.

Axióma 2: a társadalom perifériáján élő Elnyomott Ember nem azért hozott olyan döntéseket, amelyek hatására rossz emberré vált, mert ő gonosz, hanem azért, mert a többség megfosztotta egy másmilyen, egy jobb élethez való jogától.

Következtetés 1: ha az Elnyomott Ember nem a saját, hanem a társadalom hibájából kényszerül olyan döntések meghozatalára, amelyek az állandóan erkölcsre és hasonló gumifogalmakra hivatkozó buta Autoriter Köcsög szerint rosszak, akkor kijelenthető, hogy az Elnyomott Ember a körülmények áldozata.

Axióma 3: a Náci Ember rossz ember.

Axióma 4: a Náci Ember saját maga tehet arról, hogy olyan döntéseket hozott, amelyek hatására rossz emberré vált, hiszen senki nem kényszerítette arra, hogy nácivá legyen.

Következtetés 2: ha a Náci Ember nem a társadalom, hanem a saját hibájából hozta meg azokat a döntéseket, amelyek minden haladógondolkodó, okos Igaz Baloldali szerint joggal nevezhetőek igazán rossznak, akkor kijelenthető, hogy a Náci Ember nem a körülmények áldozata.

Autoriter Köcsög két kérdése: a Náci Ember miért hozott rossz döntéseket, ha ezt nem a társadalom hibájából tette? Azért, mert eredendően gonosz?

 

 

Hoppá. Úgyhiszem, igaz baloldaliként már észrevetted, nem is sima autoriter köcsög ez, hanem egy náci.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr392886350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása