Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Politikai pártokhoz ne tartozz...

2011.04.12. 10:49 :: Fenehorizont 667

...a politizálást, vezényszóra menetelést hagyd meg a birkáknak! Pártokhoz húzni = NEM MENŐ, sőtmitöbb: vérciki! Légy oldal- és pártfüggetlen, szuverén gondolkodó! Hangoztasd lépten-nyomon, hogy te az összeset utálod, mert a parlamentben mindenki egykutya!

Persze a szuverén gondolkodás nem azt jelenti, hogy nem létezhet olyan párt, amit azért annyira nem utálsz.

Az LMP például egészen szimpatikus kezdeményezés! Jó, hogy létrejöhetett egy olyan közösség, amelyik megpróbál kimászni a magyar mocsárból, és valami mással, valami újjal, valami zölddel előrukkolni. Kár, hogy olyan fiatalok és tapasztalatlanok még...

Ellenben az teljesen nyilvánvaló, hogy minden elfogulatlan egyén (individuum) számára a Fidesz vállalhatatlan, a KDNP szintén, a Jobbik európaiértelembenvett emberek társaságában nem is vitatéma! A pártatlan gondolkodás nem azt jelenti, hogy szemet hunysz a Köztársaságnak, a Demokráciának, a Sajtószabadságnak, az Alapvető Emberi Jogoknak lábbal tiprása, valamint Smit Pál és Orbán Viktor felett! Ha nincs, ki megtegye helyetted, ragaszd le saját kezeiddel a szádat, és vonulj a Kossuth térre független, civil szervezésű tüntetésekre, hogy hallhasd, ahogyan a Parlament előtt mikrofonokba ordítják a szintén független, cselekvésükben mára jóformán ellehetetlenített értelmiségiek és gondolkodók: veszélyben a szólásszabadság! Minden okos ember tudja, hogy az ilyen tiltakozások egy magasabb rendű Cél érdekében történnek, és a politikán túlmutatnak!

Ráadásként élvezheted olyan remek előadók koncertjeit, mint Kardos-Horváth János és Beck Zoltán. Az ökörnek meghagyhatod a Fidesz talpát  rendre nyalogató Kovács Ákost!

Csatlakozz Facebookon a civil kezdeményezésű "Egymillióan a magyar sajtószabadságért"-csoporthoz (már többen vagytok, mint az Orbán követői!), hiszen minden felelősen gondolkodó, magyar, csendestöbbség-alakú egyén számára vállalhatatlan, amit ezek csinálnak! Olvass Indexet, mert legalább ott mindig jól elkenik a szimpatikus, laza, közvetlen stílusban publikáló srácok a hülye Scmid Pál, meg az Orbán száját! És még csak politikai elfogultsággal sem lehet vádolni őket, ugyanis rendszeresen, kritikusan az ellenzék szemére vetik, hogy nem eléggé hatékony! Szanyikapitánynak is húde megadták a múltkor ám! Bizony!

Ha leszögezed, hogy a jelenlegi helyzet és a kormány működése tűrhetetlen egy haladógondolkodó számára, és erre sokszor fel is hívod a figyelmet, még nem jelenti azt, hogy MSZP-szimpatizáns vagy! Ha jogos észrevételeidnek hangot adsz, nem eredményezi a feltétel nélküli politikai hűséget a másik oldal iránt, hiszen őket is bíráltad éppen eleget eddig. Gyurcsány Ferencről is megvan a véleményed, és ezt el is mondod bárkinek, aki kérdezi! Tudatod a marhával -aki már biztosan abban reménykedik, személyedben talált egy ellenfelet, akin kiélheti szánalmas frusztrációit-, hogy Gyurcsánynak voltak rossz döntései, és ha nem jön megmenteni az országot Bajnai  Gordon, valószínűleg történhettek volna aggasztó dolgok. Szerencse, hogy jött.

Ebből is látszik, hogy a birkával szemben te képes vagy mindkét oldal bírálatára! Ez a koherens, szubjektív világnézet különböztet meg téged az agynélküli szavazógéptől, aki nem befogott orral, halkan anyázva ment voksolni, hanem orcáján gyerekes, Vezetője iránt érzett már-már debil bizakodással!

Innentől kezdve egyszerű a dolgod: csak néhány ámde, azonban, viszont és csakhogy kötőszó után, pártfüggetlenséged biztos, megnyugtató tudatában térhetsz rá a Fidesz és egyéb -az eszét használó ember számára vállalhatatlan- autokrata pártok független nézőpontból történő jogos bírálatára! A végére nem marad más, mint gunyorosan nézni és gyönyörködni a szolgalelkű, szerencsétlen véglény szánalmas vonaglásában! Hamar felszínre kerül az addig elfojtott zsidózás, gyurcsányozás, eszdéeszezés, eszdéeszkettőzés. Néda, hogy durran a feje!

Ismét rá kell jöjj a szomorú igazságra: az ilyen önálló gondolkodásra képtelen, kádár-rendszerbe visszavágyó, buta parasztok miatt tart itt ez az ország!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr252819731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása