Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Légy felvilágosult...

2011.04.04. 20:19 :: Fenehorizont 667

...és haladógondolkodó! Netán a körülötted hömpölygő birkacsordával együtt caplatva szeretnél élni? Egy igazi individuum nem tűrheti a kötöttségeket, melyeket a társadalomnak nevezett kicsinyes, képmutató barmokból álló csoportosulás próbál ráerőltetni! A szabadszellemű egyéniség látja az erkölcsről papolás és az álszent jajgatás mögül kikandikáló igazi valóját ennek a kispolgári csürhének! Nyilvánvaló, hogy minden mozdulatuk, minden egyes szavuk a gátlástalan, buta önérdekkövetés szánalmas leplezése csupán! Az összes elavult vélemény, vallási vagy erkölcsi alapú hivatkozás mögött felfedezhetőek a barmok kicsinyes, hatalmi és anyagi érdekeitől vezérelt valódi szándékai.

Had lássa hát a hülye, ki is az ész egyedüli birtokosa! Pukkaszd a parasztot, döngöld földbe és élvezd a hatást, a figyelmet, amit ezzel elérsz; mert a legfőbb lényeg a hatáskeltés, a bármilyen fajta ellenreakció mindenáron való kicsikarása! A többi nem számít, mert az borítékolható: természetesen neked van igazad!

Légy pimasz és provokatív, szemléld reálisan a világot! Fejlett kritikával állj mindenhez, amit az átlagember szeret vagy rendszeresen csinál, hiszen úgyis biztosan tudod róla, hogy hülyeség! Van olyan tv-műsor, film, zene vagy bármi más, amiről megállapíthatod, hogy sokan szeretik? Bizonyítsd be hamar, hogy mind egy rakás szar! Támogasd meg farzsebből nagyon lazán előhúzott érvekkel azt a prekoncepciódat, hogy minden dolog végtelenül ostoba jelenség, ami elfogadott vagy normatív, hiszen a legtöbb ember agyatlan, így nyilvánvalóan csakis primitív dolgokat tarthat jónak! Az élet bármely területéről is legyen szó, mindig legyen a megszokottnak nevezhető véleményre kontrázó ellenvéleményed, és nem kell sok időnek eltelni, hogy gyönyörűen kifejlődjön az a fajta forradalmi gondolkodásmód, ami különlegessé, az átlagtól eltérővé tesz, és ami garantáltan felidegesít minden olyan embert, aki nem úgy vélekedik a világról, ahogyan tudod, hogy kéne.

Meglátod, ha fennsőbbrendűséged biztos tudatában, flegmán közlöd a konvenciók között birkamód ide-oda csapódó, álszent hülyével, mi is az igazság arról, amit ő jónak hisz, hamar kibújik a szög a zsákból! Nincs is annál felemelőbb, mint amikor elkezd lefoszlani a békés kispolgári máz a bamba pofáról, és megpillanthatod a valódi, ostoba gyűlölködőt! Ennél egyértelműbb visszaigazolást nem is kaphatsz arra, amit már akkor biztosan tudtál, amikor még nem is ismerted az illetőt: te vagy az okosabb!

Ezután más dolgod nem lesz, mint saját válladat veregetve nagy, megértő sóhajok közepette elfogadni azt a szomorú helyzetet, hogy a körülötted koslató, korlátolt bunkók miatt nem tudsz érvényesülni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr912799909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása