Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Tavasz van, légy szabad, csajszi...

2011.03.27. 17:59 :: Fenehorizont 667

...az életet élni kell! Azért van, nem? Egyszer fiatal az ember! Különben is, két hónap múlva leszel 24, aztán onnantól már csak egy év, és közelebb leszel a harminchoz, mint a húszhoz!

Megérett az idő legutóbbi kapcsolatod átértékelésére, mert lehetséges, nem is szereted igazán a srácot. Vége már a hosszú, téli éjszakáknak, a fagyos, szürke reggeleknek. Karácsonykor sem esett meg az a csúfság, hogy egyedülállóként kellett végigdepizni, szóval ezek kipipálva!

Itt az idő új utak után nézni, függetlennek született szíved kiszabadítani a korlátok közül, melyek közé annak idején, egy hamar sötétedő napon, kétségbeesésedben szorítottad!

Más vagy, mint a többi lány, neked nem mondhatja meg senki, hogyan érezz, mit és mikor csinálj, úgyhogy repülnöd kell tovább! Hisz ki tudná megérteni az érzéseid? Ki képes felfogni, mi zajlik egy ilyen bonyolult lélekben, mint amilyen a tied? Az a pasi, akiről régebben azt hitted, benne megtaláltad a másik feled? Ugyan...lehet volt idő, mikor úgy tűnt, tökéletesen összeilletek, de mostanában valami tényleg megváltozott. Nem arra célzok, hogy már nem bírod azt hazudni magadnak, szereted őt, hiszen ezt egy ideje érzed te is.  Inkább arra, hogy végleg befurakodta magát a fejedbe a sejtés:  igazából soha nem is szeretted! Ezt el is hiszem, ugyanis ha belegondolsz, soha nem értett meg téged, soha nem volt veled egy hullámhosszon, nem vette észre, neked pörgés kell és az, hogy mellette szabadnak érezd magad! Hogyan is tudná biztosítani mindezt ő, kinek szentimentalizmusa sokszor már-már töketlenkedésbe, féltékenykedései szánalmas hisztirohamokba fordulnak?

Beszéld meg ezt az éppen aktuális csajszikkal, akiket jelen pillanatban legjobb barátnőidként azonosítasz! Ők mindig megértenek, ha olyan problémákkal fordulsz hozzájuk, amikkel nem kell annyit törődni, hogy az már kényelmetlen legyen számukra. Az már valószínű úgyis feltűnt nekik, mostanában nem áradozol a jó szexről. Lehet azt is el kellene mondanod, hogy valójában egyszer sem élveztél még el vele.

Különben is: egyre többször gondolsz arra a Másikra.

Ő törődik veled, nem úgy, mint az ember, aki jelenleg a pasid. Ha nevetsz, veled együtt nevet - és milyen aranyosan tud mosolyogni! Mindig észreveszi, ha szomorú vagy és rögtön tudja, hogyan vidíthat fel, mivel remek a humorérzéke, és az nagyon fontos! Szereted azokat a férfiakat, akik megnevettetnek. A múltkor is milyen édes volt, amikor találkoztatok, emlékszel? És a kézfeje...nagyon szép! A kézfeje volt az első dolog, amit észrevettél rajta. Meg persze azt, ahogyan rádnézett. A lelked mélyén rögtön tudtad, bejössz neki, minden mozdulata, minden szava, minden lopott pillantása -amikről azt hitte, nem látod- erről árulkodott. Ezt csak megerősítette, hogy már akkor, az első találkozáskor hajnalba nyúlóan tudtatok bármiről beszélgetni, nem is törődve a szobában lévő többi emberrel. Mindig, mindenben megértitek egymást.

Nagyon furcsa az egész, mert egy férfival kapcsolatban ritkán használod azt a jelzőt, hogy szép.

Gondolj bele: vajon milyen lehet vele a szex?

Természetesen már megtetted, és mostanában egyre kevesebb lelkifurdalást érzel, ha újra belegondolsz. Naugye?

Lépned kell, ez így nem mehet tovább! A legnehezebb az egészet úgy kivitelezni, hogy azzal ne tiporj a pasid lelkébe. Talán hívd fel, hogy beszélnetek kell! Ah, ez nem jó, ebből már sejteni fogja, mi következik és biztosan rögtön az elején totál ki lesz akadva. Mit tegyél? Sms-ben mégse szakíthatsz, öt hónapot nem lehet így lezárni! Meg aztán a cuccaidért is el kell menned valahogy... Olyan bonyolult ez, rettenetesen nehéz rábukkanni a kényelmes megoldásra, megtalálni a megfelelő szavakat. Biztosan feltűnt már, hogy eddig soha nem is beszélgettetek igazán őszintén. Ha el akarod mondani neki, mi bánt, a problémád egyáltalán nem is érdekli, jóformán bele sem kezdesz az ecsetelésébe, rögtön ellene irányuló támadásnak vesz mindent, és utána jön a sértődés. Őt csakis saját maga foglalkoztatja, csakis a saját gondjai számítanak, hogy te mit érzel, az neki mellékes.

Az lenne a legjobb, ha lenne egy bűvös opció az iPhone-on, amitől egyszerre minden helyrerázódna: a pasid megértene téged és elengedne, a cuccaid hazarepülnének, és a Másikat szerelmes állapotban odasuttyantaná eléd az asztal túloldalára.

Jó is volna végre, ha igazán szerelmes lehetnél...

Node nem kell ábrándozni! Ha nem tudod, mit tegyél, várj! Elvégre a pasid is tud jófej lenni, és legalább addig is van valakid, míg biztosan kiderül, a Másik mennyire gondolja komolyan az irántad tanúsított érdeklődést. Lehet, csak szórakozik, és az első adandó alkalommal visszatáncolna, osztán lógathatnád az orrod két szék között, a földön ülve.

Ma este úgyis találkozol vele. Adj egyértelműbb jeleket! Figyeld!

Viszont most hagyd abba a görcsölést, hiszen olyan szépen süt a nap! Érzed, hogyan melengeti át szerelemre éhes szívedet?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr862776234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása