Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

A Weinstein-ügy és a morbiditás

2017.10.19. 11:32 :: Fenehorizont 667

 

Elhiszem, hogy annak idején az alanynak rendkívül kellemetlen élmény lehetett egy ronda, kövér zsidó faszával a szájában intézni a jövőbeni karriert, és ezt az élményt bizonyára még a kilószámra felszívott kokain, a millió dolláros plasztikai műtétek, a nagyon fontos eseményeken díszítő kellékként való ingyenpiálás és a világ tévénézőinek jelentős része előtt előadott bugyuta köszönőbeszédek sem tudták feledtetni. Én elhiszem, és át is érzem bizonyos fokig a keserűséget.
Azonban évek, évtizedek múltán a Weinstein-félék által pénzelt gender- és feminista-lobbitól felbátorítva,  a Weinstein-félék által kapott ismertséget felhasználva Twitteren engedni utat a bosszúvágynak, a rossz lelkiismeret kompenzálásából fakadó moralizálási kényszernek, hát, az azért minimum hogyismondjam. Azon kívül, hogy minden eleganciát nélkülöz és bántóan kényelmes, rendkívül magas fokú tiszteletlenségre is vall. No nem a Weinstein-félékkel szemben, hanem a saját, a korábbi szopóalany énjével, személyiségével, jellemével (már ha egyáltalán maradt neki olyanja) szemben.

Persze ha valaha is képes lett volna tisztelni magát az illető, akkor nem került volna olyan helyzetbe, ami miatt most feloldozásra és bosszúra szomjazik, úgyhogy ez végül is egy természetes reakció. Pszichológiailag megmagyarázható. 

Viszont ha valaha képes lett volna erre, valószínűsíthetően a kibaszott kutyát nem érdekelné, mit pötyög most és kiről a Twitteren.

Jedem das Seine.




helyszinrajz_munkalap_fuggetlen-1.jpg

#metoo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr4813025298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása