Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ezeket olvasom

No komment

Mit kéne tennie a menekültekkel egy humánus Orbánnak?

2016.10.02. 18:12 :: Fenehorizont 667

Korunk valláspótléka a kényelemben megbuggyant ember rossz lelkiismeretét könnyítő, szemforgató moralizálási kényszer, az ún. Felvilágosult Humanizmus.
A Humanizmus egy rendkívül praktikus életfelfogás egy tanácstalanságában értelmes célokat maga elé kitűzni képtelen ember számára, mivel gyakorlatilag nem kell csinálnia azon kívül semmit, hogy kötelező szeretetre szólít fel olyan elnyomott és kirekesztett kisebbségek iránt, akikkel ez az embertípus élete során jóformán nem is érintkezik. Ha mégis, az mesterséges, laboratóriumi körülmények között rövid ideig történik olyan, jelentéktelennek nem nevezhető tényezők (hétköznapi élet, hosszabb időintervallum) kizárásával, melyek az egész találkozás mikéntjét és konklúziót gyökeresen megmásíthatnák. Ilyen helyzetek például az újságírói látogatások, helyszíni tudósítások, szociális jellegű aktivizmus, különböző segítő missziókban való részvétel, érzékenyítő workshopok és előadások stb.
Így azon rossz élményektől mentesen is lehet erkölcsi és jellembeli fejlettségről és felsőbbrendűségi érzéstől eltelve pofázni olyanoknak, aki fölé önkényesen helyezi magát a felvilágosult, melyek egy tartós együttélés estén érhetnék a humanistát. Ráadásul mindezt jóformán nulla energiabefektetéssel, hiszen a száj mozgatásához vagy a billentyűzet nyomkodásához jóval kevesebb fáradság szükségeltetik, mint a védendők és kötelezően szeretendők között való létezés körülményeinek és következményeinek viseléséhez.

A továbbiakban egy remek ötlet-csomagot vázolok fel, hogy szerintem mit kéne tennie Orbánnak, ha egy éjszakája közepén fejére esne a három kilós Károlyi-biblia polcostul, és arra kelne, hogy az agysejtjei közötti szinapszisok rendszerének fura megváltozása miatt humanista lett.


A Humanista Orbán első cselekedete a határok megnyitása kellene legyen. Azokon mindenkit ellenőrzés nélkül kéne beengedni, hiszen papírjaik nem lévén nem is lenne mit ellenőrizni. Meg hát szükséghelyzet van, ugye, hiszen bizonyára háború elől menekültek Törökországba, ott észrevették, hogy a háború jön utánuk, ezért hajóra szálltak, hogy Görögbe majd Macedóniába jussanak előle. Ámde a háború továbbra is ott kanyarodhatott mögöttük nemsokkal, fenyegetően, ezért a Balkánon át egészen a déli határainkig vitte őket a lendület. A háború gondolom ott sem nyugodott, rendíthetetlenül ment és ment, ezért hazánkon átjutva csak Németországban, Angliában és Svédországban lelhetnek biztonságot tőle, a korlátlan ficki-ficki lehetősége és a pénzbeni juttatások ölelő karjaiban.
Úgyhogy legyen. Jöjjenek.
Háborús menekültek érkeznek, miközben a gendersemlegesség nevében meghaladják a nők felé tanúsított elavult, megkülönböztető udvariaskodási szokásokat


Nyilván mostanában a Jóságos Német Anyakoca szájízének nem annyira kedves időközi választási eredmények és a sok elszigetelt bűnügyi eset hatására a germánok elkezdtek kételkedni abban, hogy a 35-nek kinéző, pandzsábi, pastu és beludzsi nyelvet beszélő, saját bevallása szerint 17 éves szír Mohamed (született: január elsején) igazat mond adatai bediktálásakor, ezért a beengedés ügymenetének megnyúlása miatt valószínű kénytelenek lennének továbbutazásuk előtt ideiglenesen hazánkban letelepedni ezek a szegény menekültek. Úgy pártízezren.


Azt az időt viszont jólétben kellene eltölteniük, hiszen az Orbán fejében dörömbölő Humanizmus ezt kívánja.

Köztudott, hogy Budapest, különösen a belseje hemzseg a toleráns emberektől, ezért mindenképpen ilyen környezetben lenne logikus elszállásolni az ártatlanokat ahelyett, hogy valami kelet-magyarországi putri mellett felhúzott sátrakban, embertelen körülmények között tartózkodjanak a sok rasszista, xenofób, intoleráns paraszt által lakott, elmaradott magyar vidéken. Csakis ez lenne az emberséges bánásmód. A Humanista Orbán ezért kiadná az összes használaton kívüli, vagy a használatra nem eléggé indokoltan (tehát nem háború miatt) jogosult emberek lakta, állami tulajdonban lévő ingatlant úgy nagyjából a VI., VII. kerületben, a VIII. kerület József körúttól a Duna felé eső részein, plusz Újlipótvárosban és Budán a Bécsi út és a Frankel Leó utca vonalán végig. Beköltözne a sok elesett ember, és egy vidám, boldog, elfogadó és toleráns környezetben élhetné mindennapjait, várva az elutazásra. Talán még a háború előretörésének lendülete is csillapodna a nyomukban egy picit, amint bevetik magukat a Kazinczy utca nyüzsgő esti forgatagába. Igazi multikulturális happening lenne minden este a belvárosban. A megfáradt menekültet keblére ölelné a lengén öltözött, felvilágosult médiamunkás lány, a szakállas vagy borostás kreatív srác barátja és szociológus ismerősük, hogy összekapaszkodva ugráljanak Császári Pillanatművekre. Együtt ihatnák a rozéfröccsöt, talán még egy gender témájú előadásra is elmehetnének másnap, ha nem fáj nagyon a fejük, meg ha valahogyan képesek lennének elmagyarázni, hogy mi lesz a téma.
Hol lenne már akkor a gyűlöletkampánynak csak az emléke is?
Fantasztikus buli kerekede!
Mivel az embercsempészek tarifáját valószínűleg letörné a határnyitás, az így feleslegesen maradt százeurósok elköltését mindenféle akciókkal segítené az új Humanista Kormány: egy hónapos ingyenes A38 Hajó bérlet, kedvezmények romkocsmákban való fogyasztásra (amelyik tulaj esetleg nem menne bele, azt természetesen azonnal feljelentené a TASZ és az Amnesty az Emberi Jogok Európai Bíróságán); ingyen mozijegyek a belvárosi művészmozikba, könyvvásárokra belépő-kedvezmény. Lehetne szervezni Facebookon ismerkedős estéket, hátha annak végére a szingli vegán lányok is éreznek majd húst a szájukban.
A Bánkitó Fesztiválra ingyen belépővel, buszokkal kellene szállítani őket, hogy a sok ott bulizó toleráns, elfogadó ember ne csak az előadásokon hallgassa a multikulturális Európa előnyeit, hanem -ha szabad így fogalmaznom- testközelből ismerkedhessen az új jövevényekkel, míg azok egy nyitott, békés környezetben heverik ki a háború borzalmait. Gondolom, ezt a kis bevételkiesést nem bánná a független ellenkultúrát képviselő tulajdonos sem. Megmutathatná, hogy a Jó Ügy-ért nem csak befektetői és alapítványi pénzekből szervezett workshopokkal lehet kiállni, hanem a gyakorlatban is.

Háborús menekültek nemtetszésüket fejezik ki Orbán még nem humanista politikája miatt


A CEU aktivistái, oktatói és hallgatói, a Közép Európai Média és Kiadó Zrt, a CEMP Sales House és a 444.hu sajtómunkásai, a tobzódó emberjogisták alapítványainak, szervezeteinek és irodáinak vezetői  és munkatársai szabadidejükben gyárthatnák a disznóhúsmentes kaját, és szervezett programok keretében látogathatnák és kísérhetnék a sok háborús menekült embert, bemutatva nekik Magyarország fővárosának pezsgő életét; így legalább nem csak az egyetemi és szerkesztőségi íróasztalok mellett görnyedve, kocsmákban kézműves sört szopogatva lehetne tanúbizonyságot tenni európai gondolkodásmódról, hanem megláthatnák az embert, és szemtől szembe vihetnék véghez azt, amit az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatából elméletben megtanultak.


Az biztos, hogy a felvilágosult humanisták mindig is szerettek kísérletezni a szerintük nem eléggé érett, gyermekded társadalommal, annak őszinte bánatára, így végre egyszer ebben a szájbabaszott kurva életben azok lennének a valódi főszereplői ennek a kísérletnek, akik modern gondolkodása állításuk és önképük szerint megfelelően érett olyan folyamatokra, amikből eddig a nagy belmagasságú albérleteikben valljuk be, nem sokat érzékeltek.

Ugye a kurva anyátokat, hogy milyen jó móka lenne?





Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csinaldugy.blog.hu/api/trackback/id/tr7811760401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása